середа, 28 березня 2018 р.


Яку книгу                прочитати? 
                                                   Порада Білла Гейтса

Що читають успішні люди?Американський підприємець і філантроп, засновник Microsoft Білл Гейтс у своєму блозі порадив підліткову книгу для прочитання усією сім’єю. Це опублікована у 2017 році книжка Джона Ґріна «Черепахи аж до низу», яку українською переклало видавництво КМ-Букс.
       Книга розповідає про школярку Ейзу, яка разом із подругою відправляється на пошуки безвісти зниклого мільярдера заради отримання винагороди у $100 тис.. Головна героїня також має обсесивно-компульсивний розлад та приступи панічних атак, тому впродовж усієї подорожі вона прагнутиме краще зрозуміти себе та подолати власні страхи.
       У книзі є герой Девіс, син мільярдера, який не довіряє людям, думаючи, що всі хочуть потоваришувати з ним лише через гроші. «Думаю, що мої діти мають схожий досвід», — зазначив Білл Гейтс, описуючи характер Девіса.  Гейтс додає, що хоча книжка і розрахована більше на підлітків, людям будь-якого віку сподобається її читати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перший освітній чат "На Урок" на основі штучного інтелекту

  В Україні створили перший освітній чат на основі штучного інтелекту. Ця технологія створює симуляцію спілкування з історичними постатями. ...