пʼятницю, 1 січня 2021 р.

       


     Спливають останні години 2020 року. Рік, який виявився для педагогів, учнів та їх батьків часом випробувань та несподіванок, тяжкої праці та постійного навчання. У той же час цей рік допоміг мені  відкрити моїх учнів-п’ятикласників, як вони можуть адаптуватися до нових умов, і довів, що більшість сучасних  дітей з рекордною швидкістю опанували дистанційку. Ми чекаємо 2021 рік, покладаючи на нього неабиякі сподівання.

    Отже,  з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

    Щиро бажаю  бути в оточенні виключно доброзичливих і позитивних людей, відчувати тільки приємні емоції і радіти кожному прожитому дню. Хай цей Новий Рік стане для нас особливимНехай він буде радісним і щасливим, повним надій і планів. Бажаю вам сяяти успіхами та коханням. Нехай цей рік збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоровям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, хай він повністю виправдає наші очікування, з Новим 2021роком!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перший освітній чат "На Урок" на основі штучного інтелекту

  В Україні створили перший освітній чат на основі штучного інтелекту. Ця технологія створює симуляцію спілкування з історичними постатями. ...